Новий Toyota Land Cruiser 300 отримав несподіваний захист від крадіїв

0
519

Toyota Land Cruiser є культовою моделлю японської марки і користується неймовірною популярністю серед автомобілістів. Крім того, позашляховик визнаний однією з найбільш викрадаються машин сучасності. Нещодавно компанія випустила нове покоління моделі , яке отримало особливі мітки, які допомагають ідентифікувати викрадене авто.

Мітки виглядають досить непримітно і на перший погляд нагадують невеликий виробничий дефект. Це невеликі точки, розташовані в моторному відсіку поруч з акумулятором. Якщо на них подивитися через мікроскоп, то відразу стає зрозуміло, що це VIN-код автомобіля. Він прописаний крихітними цифрами та літерами, і читається як вперед, так і назад.

Звичайно ж, після поширення цієї інформації, автозлодії легко зможуть видалити ці позначки. Однак де гарантія того, що вони нанесені тільки тут. І, в будь-якому випадку, зниклі мітки тепер також стануть тривожною ознакою «сумнівною» машини. Ймовірно, компанія підстрахувалась і зробила такі мітки в інших місцях. Так що якщо автомобіль буде викрадений, а його видимі VIN-коди видалені, є висока ймовірність, що поліція зможе його впізнати і повернути власнику.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!