Компанія Xiaomi може випустити безпілотний автомобіль раніше Apple

0
122

Китайська корпорація Xiaomi планує вийти на ринок безпілотних машин раніше бренду Apple. Про це пише видання Autoevolution. За оцінками фахівців, американська марка Apple може представити свій електромобіль в 2025 році.

За попередньою інформацією, електрокар компанії Xiaomi отримає технологію автономного управління 4-го рівня. Тобто, теоретично він отримає можливість їздити і без водія, але в певних ситуаціях системі автопілота знадобиться допомога людини.

Підтримку в створенні машин китайської компанії Xiaomi надасть концерн Great Wall Motors . У бренду Apple при цьому поки немає партнера серед автовиробників. Не виключено, що американська компанія співпрацюватиме з Foxconn : одним зі своїх головних партнерів по випуску iPhone .

Майбутні електромобілі Xiaomi будуть орієнтовані як на внутрішній, так і на глобальний ринок, прогнозують експерти. Для їх створення китайська марка додатково найме 500 інженерів. Про плани бренду Xiaomi вийти на ринок електромобілів стало відомо ще кілька місяців тому. Компанія має намір вкласти в даний проект 1,5 млрд доларів.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!