Український ринок можуть заполонити пошкоджені повенями авто з Європи

0
107

З Німеччини, Бельгії та Нідерландів щороку імпортують до України десятки тисяч автомобілів. Невдовзі тамтешні перекупники можуть продавати автівки, пошкоджені повенями.

Про це пише AMPERCAR.com з посиланням на власні джерела.

Після масштабних повеней в ЄС можна очікувати, що дилери в потерпілих районах докладуть максимум зусиль, щоб позбутися затоплених машин на вигідних умовах. Як правило, автомобілі-потопельники починають з’являтися у різних продавців або в рекламі незабаром після їхнього «плавання».

За словами експертів, після того, як автомобіль був затоплений, все електричне устаткування має бути замінено, а це чимало коштує – від кількох сотень до тисяч євро. Через це такі авто намагаються якнайшвидше продати, а їхню історію приховати, посилаючись на незначні неполадки.

Проблемні авто можуть опинитися на ринках Словаччини, Чехії та Польщі. Якщо ж їх не вдасться реалізувати й там, то в перекупників є альтернативний варіант – продати машини-потопельники компаніям, які займаються імпортом авто в Україну. Швидше за все, такі транспортні засоби матимуть дуже привабливі цінники.

Раніше повідомлялось, що в Німеччині затопило автосалон з новенькими автомобілями Porsche. В результаті близько п’яти-семи автомобілів, вартістю понад 100 тисяч євро кожен, стали непридатними для експлуатації. Як зазначається, деякі машини як раз збиралися відправити покупцям.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!