Mercedes активізує зусилля по електрифікації модельного ряду

0
43

Як запевняють представники марки, компанія буде готова у всеозброєнні зустріти масовий перехід на електрокари.

Mercedes-Benz, що належить концерну Daimler, прискорює просування електромобілів, щоб захистити свої позиції в якості найбільш продаваного в світі виробника розкішних автомобілів за допомогою історичної трансформації галузі.

Перехід до електромобілів набирає обертів, особливо в сегменті люксових автомобілів, заявив генеральний директор Ола Калленіус в четвер.

«Переломний момент наближається, і ми будемо готові до того, що ринки перейдуть тільки на електрику», – сказав Калленіус.

Після багатьох років критики за запізнення з переходом на автомобілі з виключно батарейках, Mercedes активізував свої зусилля, випустивши на початку цього року флагманський EQS, повністю електричну версію свого S-Class. У наступному році Mercedes зробить вісім повністю електричних автомобілів на трьох континентах, в тому числі компактний EQA, а також повністю електричну версію свого бестселера – седана E-Class.

На даний момент Mercedes заявила, що очікує, що на спільні гібриди і повністю електричні автомобілі буде припадати більше половини світових продажів автомобілів вже до 2030 року. А до 2039 року компанія прагне зробити свій парк нових автомобілів вуглецево-нейтральним.

Компанія ще не назвала конкретну дату припинення використання двигунів внутрішнього згоряння, оскільки темпи переходу до екологічно чистого транспорту сильно різнилися на різних ринках.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!