Назвали п’ять найпопулярніших кросоверів в США

0
676

Експерти вивчили дані продажів на американському ринку за перше півріччя поточного року і склали рейтинг найбільш продаваних кросоверів.

На останній п’ятій сходинці розташувався японський повнопривідний кросовер Subaru Forester. За період з січня по червень модель розійшлася тиражем в 96 тисяч одиниць. Продажі “японця” збільшилися на 11,8% в порівнянні з торішніми показниками.

Четверте місце зайняв Toyota Highlander, який вважали за краще 144 тисячі автомобілістів в США. Попит на модель різко зріс – за перше півріччя поточного року було продано на 82% більше машин, ніж у 2020 році.

Трійку лідерів відкриває Nissan Rogue (X-trail) нової генерації. З січня по червень було продано 182 тисячі примірників. Продажі авто в США збільшилися на 70%.

Один з бестселерів минулого року – Honda CR-V зайняв лише друге місце з результатом 213 тисяч проданих авто (+ 53%). Найпопулярнішим кросоверомв США став японський кросовер Toyota RAV4. У першому півріччі він розійшовся тиражем 220 тисяч примірників, що на 20% більше в порівнянні з аналогічним періодом 2020 року.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!