Сервісні центри МВС не видають водійські права. Що робити без документа на руках

0
271

У сервісних центрах МВС досі не відновили видачу водійських посвідчень, перебої з поставками спеціального пластика, на якому друкують документ, почалися ще наприкінці травня.

У регіональному сервісному центрі МВС в Київській області повідомляють: шість реєстраційних відділень посвідчень не видають, в трьох інших отримати документ можна тільки за попереднім записом, йдеться в сюжеті “Сьогодні”.

Як розповів перший заступник начальника головного сервісного центру МВС Юрій Смолянинов, підприємство, яке виробляє бланки нового зразка, отримало складності при переналаштуванні виробництва.

“Дефіцит бланкової продукції був частково погашений за рахунок внесення змін до постанови Кабміну, яке дозволило до кінця 2021 року бланки старого зразка”, – каже Смолянинов.

Однак і їх вистачило тільки на кілька тижнів. Недостачу вже відчули в декількох регіонах. Як з’ясувалося, для виготовлення бланків посвідчень постачальник затримав поставку одного з захисних елементів.

Поки документ на руки не отримали – можна користуватися віртуальним – в застосунку “Дія”. Всім, хто зараз стоїть в черзі на отримання пластикового посвідчення, обіцяють – це триватиме ще кілька тижнів.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!