Головна Новини Уряд підняв ціни на бензин до 31,87 гривень за літр

Уряд підняв ціни на бензин до 31,87 гривень за літр

0
281

У Мінекономіки дозволили підняти ціни на бензин і ДТ. Нова максимальна ціна для бензину – 31,87 гривень за літр. Дизель – 29,60 гривень за літр.

Мінекономіки оприлюднило нові розрахунки середньої вартості бензину і дизельного палива, від якої АЗС можуть встановлювати свою націнку. Чергові розрахунки надала НАК “Нафтогаз України”.

Розрахункові ціни для бензину підвищені з 26,64 гривень до 26,87 гривень за літр, для дизельного палива з 22,55 гривень до 22,60 гривень за літр. Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням публікацію Мінекономіки.

Таким чином, з урахуванням максимальних націнок вартість бензину на АЗС не може перевищувати 31,87 гривень за літр, дизельного палива – 29,60 гривень за літр.

Нагадаємо, уряд з 15 травня регулює роздрібні ціни на бензин і дизельне паливо. Постановою Кабміну була введена максимальна роздрібна націнка в розмірі 5 гривень на бензин і 7 гривень дизельне паливо.

Урядовою постановою встановлено, що НАК “Нафтогаз України” подає розрахунки Міністерству економіки тричі на місяць. Як правило, після підвищення розрахункової вартості мережі АЗС різко піднімають свої роздрібні ціни.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!


Дякуємо!

Тепер редактори знають.