Митники в Києві вилучили Lamborghini Aventador через порушення

0
159
На сторінці Державної митної служби України в соціальній мережі Facebook з’явилася інформація про затримання елітного спорткара, вартістю 600 тисяч євро (~19 330 333,39 грн).
Повідомляється, що працівники служби з Києва викрили незаконне перебування Lamborghini Aventador на території нашої країни, спільно з представниками Національної поліції. Дану модель автомобіля ще називають еталоном якості серед відповідного типу машин.

“Під час перевірки електронної митної бази даних Київською митницею встановлено, що даний транспортний засіб ввезено на територію України через одну з митниць на українсько-польському кордоні громадянином Ізраїлю в режимі тимчасового ввезення строком до одного року ще в лютому 2020 року”, – йдеться в публікації.

Митна служба володіє інформацією про автомобіль і те, що власник спорткара не звертався до митниці по закінченню терміну, із заявою про продовження періоду для тимчасового ввезення Lamborhini в Україну. Aventador тепер є предметом порушення митних правил через громадянина, який порушив законодавство. Тому було складено протокол про порушення митних правил за частиною шостою статті 481 Митного кодексу України (МКУ).
Автомобіль успішно, тимчасово вилучили, а матеріали справи були направлені до суду, в результаті якого винесено рішення про штраф у розмірі 170 тисяч гривень для громадянина Ізраїлю.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!