Hyundai показав на фото спортивну версію нового Genesis G80

0
50

Від стандартного седана G80 Sport відрізняється особливостями в екстер’єрі та інтер’єрі. Зовні – агресивний аеродинамічний обвіс, що включає оригінальні передній і задній бампери, а також спойлер на кришці багажника. Також тут низькопрофільні колеса збільшеного до 20 дюймів діаметра з дисками в особливому дизайні. Запропонують і ексклюзивний колір кузова Cavendish Red (насичений червоний металік).

Серед особливостей салону – трехспицевий спортивне кермо, унікальна обшивка сидінь, дверних карт, передньої панелі.

Чи є які-небудь технічні нововведення – не уточнюється. Повноцінна презентація нового Genesis G80 Sport відбудеться протягом декількох тижнів.

Нагадаємо, стандартний Genesis G80 другого покоління (код RG3) проводиться з квітня 2020 року. Цей седан бізнес-класу випускається з задне- або повнопривідною колісною формулою. Машина оснащується бензиновими моторами об’ємом 2,5 або 3,5 л або 2,2-літровим дизелем. Потужність першого двигуна – 304 к.с., другого – 375 к.с., третього – 207 к.с. Окремо стоїть представлений в квітні 2021-го варіант «чистий електромобіль», у нього два мотора (по одному на вісь) сукупної віддачею 272 кВт (370 к.с.).

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!