Замість Land Cruiser 300: величезний кросовер Toyota відправився в продаж

0
1601

Японський автогігант в квітні цього року на Шанхайському автосалоні презентував повнорозмірний кросовер Toyota Crown Kluger. Спочатку прийом замовлень планували відкрити в травні, але терміни затягнулися, і продажі новинки почалися тільки зараз. Перші поставки товарних екземплярів заплановані на серпень поточного року. Відмінна можливість для тих, хто зачекався новий LC 300.

Трьохрядовий кросовер Тойота зовні повторює Highlander XSE в спортивному обважуванні і виглядає досить монументально. Від донора він відрізняється переробленими гратами радіатора, модернізованими бамперами і іншим логотипом. Також автомобілю переглянули оформлення і оснащення салону. Новинка отримала панорамний дах, адаптивний круїз-контроль, камери кругового огляду і розширений пакет систем допомоги водієві.

У рух новий Toyota Crown Kluger призводить гібридна силова установка, яка складається з 2,5-літрового двигуна і двох електромоторів. Сумарна віддача становить 192 к.с. Установка пов’язана з електромеханічним варіатором і системою повного приводу. Виробництво кросовера налагодять на спільному підприємстві FAW-Toyota. Основним ринком збуту моделі стане Китай, де її вартість буде стартувати від 40 000 доларів.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!