Polestar показала перше зображення нового електричного кросовера

Polestar оголосила про плани запустити виробництво електричного кросовера з індексом 3 на території США.

0
68

Виробництво нового електричного кросовера Polestar 3 буде налагоджено на заводі Volvo в Ріджвілл, штат Південна Кароліна. Підприємство працює з 2018-го і випускає седани S60 . Крім того, в 2021-му компанія Polestar планує відкрити 25 дилерських центрів на території США, які будуть пропонувати послуги тест-драйву, доставки і технічного обслуговування.

Електричні кросовери Polestar 3 збірки США будуть призначені тільки для місцевого автомобільного ринку. На думку представників марки, таке рішення дозволить знизити ціну і терміни поставок майбутньої новинки, а також скоротити негативний вплив на навколишнє середовище за рахунок відсутності тривалого маршруту для перевезення машин. Актуальні моделі Polestar збирають в Китаї. Виробництво електрокросса наступного покоління стартує в наступному році.

Про новий Polestar 3 поки відомо мало. Очікується, що в основу електричного кросовера наступного покоління ляже нова електрична платформа, яка розроблена фахівцями Volvo .

В оснащення Polestar 3 увійде сучасна система мультимедіа на базі Android Automotive, а також система автономного водіння.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!