Tesla відмовилася від випуску електричного седана Model S Plaid Plus

0
67

Глава компанії Tesla Ілон Маск повідомив у неділю про відмову від виробництва версії електрокара Model S Plaid Plus. Ця машина повинна була стати найдорожчим електрокаром в лінійці марки Tesla.

Ілон Маск пояснив своє рішення відсутністю необхідності, так як більш проста версія – Model S Plaid, що запускається в серійне виробництво на цьому тижні, відповідає, на його думку, всім вимогам клієнтів. « Plaid + скасована. [У ній] немає необхідності, оскільки Plaid точно також хороша », – написав глава компанії Tesla в Twitter.

В іншому своєму повідомленні в Twitter Ілон Маск зазначив, що електрокар Model S Plaid «є найшвидшим серійним автомобілем з коли-небудь випускалися» і «набере швидкість на цьому тижні».

Представлена в минулому році версія Model S Plaid Plus повинна була стати найдорожчим електрокаром компанії Tesla, але його випуск раніше був перенесений з кінця 2021 року на 2022 рік, а тепер і зовсім скасований. Продуктивність обіцяної моделі повинна була становити 1 100 к.с., а запас ходу електромобіля при повній зарядці батареї досягав 837 км. При цьому до швидкості 96,5 км / год Model S Plaid Plus міг би розігнатися в межах двох секунд.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!