Розкрито ціни і комплектації найкрутішої Skoda Octavia

0
876

Skoda Octavia в версії Pro дебютувала в березні 2021 року. Ключовою відмінністю від стандартного варіанту є підвищений комфорт салону, що було досягнуто за допомогою збільшення колісної бази на 44 мм і загальною довжини автомобіля на 64 мм.

В результаті Шкода Октавія Про досягає в довжину 4753 мм, в ширину – 1788 мм, у висоту – 1469 мм, а колісна база дорівнює 2730 мм. Весь приріст припав на збільшення відстані для ніг задніх пасажирів. Не обійшлося і без коригувань екстер’єру. Модель отримала бампери в стилі RS, контрастну дах, чорні корпуси дзеркал заднього виду, світлодіодну оптику і 18-дюймові колісні диски.

В оснащення салону Шкода Октавія Про увійшли 10,25-дюймова цифрова приладова панель і мультимедійна система з 12-дюймовим сенсорним екраном. Обробка виконана в темних тонах з використанням стадіонів і спортивних споруджень. У рух ліфтбек призводить 1,4-літровий двигун TSI, який видає 150 к.с. потужності і 250 Нм крутного моменту. Мотор пов’язаний з 7-ступінчастим “роботом” та системою переднього приводу.

Базовий варіант обійдеться покупцям в 19 600 доларів. Також будуть запропоновані версії Performance, Deluxe, Premium і Ultimate. Модифікацію Deluxe можна відрізнити по 17-дюймовим колесам іншого дизайну, люка на даху, хромованим акцентам на кузові і чорному салону, оброблені чорною штучною шкірою з сірою прострочкою. Ціна стартує від 21 500 доларів.

Модифікація Premium обійдеться в $ 23 000, а за варіант Ultimate доведеться викласти мінімум 25 000 доларів. Відмінності зводяться до іншого оформлення колісних дисків і обробці салону, в який використані золотисті та оранжеві акценти. У топової версії декоративні елементи нагадують по структурі карбон. Основний ринок збуту моделі – Китай.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!