Найдешевший кросовер Skoda сфотографували на підйомнику

0
203

До старту продажів нового кросовера Skoda Kushaq залишається кілька тижнів. Напередодні чеський автовиробник розкрив більше деталей про свіжу модель, яка повинна стати найдоступнішим SUV (сегмент кросоверів) в лінійці бренду.

Автомобілі сфотографували без камуфляжу на підйомниках, де машини після тест-драйву на цьому тижні, оглядалися після випробувань.

Раніше стало відомо, що продавати Skoda Kushaq будуть з двома бензиновими «наддувними» двигунами: літровою «трійкою» і 1,5-літровою “четвіркою». Зв’язку першому складе «механіка» і класичний 6-швидкісний «автомат», а другого – МКПП і 7-діапазонний «робот» DSG (DQ200). Привід у всіх комплектаціях буде виключно переднім.

Згідно нової інформації, незважаючи на компактні розміри автомобіль отримає достатньо простору в салоні в порівнянні з конкурентами, а об’єм його багажного відділення складе 385 літрів.

В арсенал моделі увійдуть: до шести подушок безпеки, мультимедійна система з 10,1-дюймовим сенсорним дисплеєм, бездротова зарядка для смартфонів, вентиляція передніх сидінь і широкий список водійських асистентів.

Ціни на Skoda Kushaq оголосять в червні в ході презентації. Поставки автомобілів до дилерів почнуться місяцем по тому.

Головним і поки єдиним ринком для нового кросовера Skoda стане індійський, проте потім модель відправиться на експорт.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!