В Україні перекрили відразу дві важливі державні траси

0
49

З 25 травня Укравтодор ввів обмеження щодо руху на двох ключових українських дорогах державного значення. Йдеться про міжнародних трасах М-06 Київ – Чоп і М-05 Київ – Одеса, повідомляє прес-службі відомства.

Смуги руху транспорту перекрили до 1 червня в зв’язку з будівництвом розв’язок. Пов’язано це з використанням важкої техніки – кранів, екскаваторів і бурової установки.

Зокрема, на трасі М-06 Київ – Чоп поблизу Стоянки (км 21 + 767) перекритий лівий проїзд в напрямку Києва. Рух транспорту буде здійснюватися однією смугою в обох напрямках по правій частині дороги (в напрямку м Львів).

За цей час проведуть роботи по установці тимчасової металевої опори на бетонному фундаменті з боку розділової смуги і краю узбіччя з подальшою установкою на них металевих балок формоутворювачем.

На дорозі М-05 Київ – Одеса обмежили рух в сторону Одеси на ділянці в Чабанах (км 15 + 390). Транспорт рухатиметься однією смугою по лівій частині (в напрямку Києва). Пов’язано це з облаштуванням буронабивних паль на естакаді.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!