Компанія Renault представила новий седан Taliant, який замінив Logan

Новинка прийшла на зміну моделі Symbol - це назва другого покоління Logan для ринку Туреччини.

0
167

Новий седан Renault Taliant сконструйований на модульній платформі CMF-B, яка стане базою для нових моделей Lada. Габарити нового автомобіля такі ж, як і у європейського Dacia Logan третього покоління.

Новинка оснащена атмосферним 65-сильний двигун і 90-сильним турбомотором. Обидва варіанти комплектуються з 5-ступінчастою механічною коробкою передач, однак для більш потужної модифікації доступна автоматична трансмісія. Крім цього, новий Renault Taliant можна буде купити з бітоплівним двигуном, потужність якого становить 100 кінських сил.

У базову комплектацію Renault Taliant Joy входить ABS, ESC, а також система екстреного гальмування, фронтальні і бічні подушки безпеки спереду, кондиціонер, електричні склопідйомники передніх дверей, а також радіосистема з USB і Bluetooth. За таку модифікацію доведеться віддати 179 тисяч 900 турецьких лір, що складає по актуальному курсу приблизно 600 тисяч гривень.

 У другій комплектації Touch з’являються зовнішні дзеркала, оснащені електричним приводом і обігрівом, додаються електричні склопідйомники задніх дверей, медіасистеми з 8-дюймовим екраном і підтримкою додатків Apple CarPlay і Android Auto, датчики світла і дощу, задній парктронік, а також клімат-контроль.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!