Опубліковані ціни на новий Honda Civic

0
41

Зокрема, інформація надходить з форумів CivicXI.com . У повідомленні адміністратора форуму стверджується, що ціни отримані від дилерських центрів марки, які почали отримувати прайс-листи на модель, і це підтверджується кількома фотографіями, на яких показаний екран комп’ютера з цінами на Civic і датою продажу 16 червня. Motor1.com зв’язався з Honda, щоб підтвердити цю інформацію, але на момент публікації статті відповіді отримано не було.

Якщо ціни вірні, то можна чекати лише незначного підвищення цін на окремі версії Civic . Так, базова версія LX отримає надбавку в розмірі 250 доларів США і буде пропонуватися за 21 700 доларів. Топова версія Touring залишиться без змін і буде пропонуватися за 28 300 доларів США.

2022 знаменує собою 11-е покоління Honda Civic, при цьому новий седан буде трохи більше як по довжині, так і по колісній базі. Однак моторна гамма залишилася колишньою: базовим став 2,0-літровий чотирициліндровий двигун потужністю 158 кінських сил . Виконання EX і Touring отримали 1,5-літрову «четвірку» з турбонаддувом, хоча тепер вона розвиває 180 к.с . Варіатор – єдиний варіант трансмісії.

Слід зазначити, що даний прайс-лист справедливий тільки для седанів. Хетчбеки і «заряджений» Civic Si з’являться пізніше, як і новий Civic Type R .

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!