Mazda 6 нового покоління обіцяє стати кращою за BMW

Японська компанія готує наступне покоління свого флагманського седана Mazda 6 і обіцяє неперевершену розкіш.

0
326

Коли мова йде про бренди з дуже бажаними автомобілями, багато малюють в голові щось на зразок Pagani, McLaren, або більш доступних Infiniti або BMW. Mazda, швидше за все, ніколи не потрапить в вашу десятку кращих. Однак все це скоро зміниться, оскільки японський автовиробник заявив, що наступна Mazda6 буде заснована на концепції Mazda Vision Coupe, і це багато в чому хороша новина, зазначає Carbuzz.com.

Ми вже бачили на рендерах, як може виглядати нова машина Mazda, і майже рік по тому ми розуміємо, що нові принципи стилю підходять нової Mazda 6. Так чому ж це буде справжній суперник BMW? По-перше, новий седан напевно буде набагато красивішим

, ніж все, що BMW недавно випустила, а під капотом буде рядний шестициліндровий двигун, який, як очікується, буде включати в себе м’яку гібридну систему із загальною потужністю близько 350 к.с.

Також ходять чутки, що в цьому братиме участь Toyota, і оскільки в цьому випадку будуть приводитися в рух задні колеса, а Mazda заробила репутацію завдяки відмінній керованості в своїх передньопривідних автомобілях, нова Mazda6 може бути абсолютно унікальною.

Що стосується трансмісії, очікується, що це буде якась автоматична система. Автомобілі з механічною коробкою передач не продаються в досить великих кількостях, якщо вони не орієнтовані на продуктивність, але це підводить нас до наступного пункту: Vision Coupe розділяє частина дизайну з ще більш захоплюючою концепцією RX-Vision, яка, як ми сподіваємося, являє собою сучасну версію RX-7.

Якщо Mazda все ще розробляє двигуни внутрішнього згоряння, в той час як більша частина її конкурентів починає «нахилятися в бік електрифікації», автомобіль для ентузіастів з приголомшливим стилем, сильною рядною «шісткою» і механічною коробкою передач може стати для Mazda ідеальним способом максимально використовувати можливості , вкладаючись в новий мотор.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!