Новини

Відомі ціни на оновлений Skoda Kodiaq

Share

Компанія Skoda почала поставки оновлених кросоверів Kodiaq своїм європейським дилерам. Першим ринком, який отримав реформений модель, став іспанський, де напередодні автомобіль з’явився на офіційному сайті бренду розділі конфігуратор. Судячи з інформації, опублікованої в ньому, ціни на рестайлінговий кросовер будуть починатися від 26 тисяч 680 євро за поточним курсом, – повідомляє « Іnfocar.ua »

З оновленням чеського «паркетника» отримав ряд опцій, яких не було у його попередника. Головна оптика, наприклад, вже з базової комплектації є світлодіодним, а за додаткову плату можна вибрати матричні фари. Задні ліхтарі змінили форму, а колісні диски пережили стилістичні зміни.

У салоні зміни виявилися незначними: це нове 2-рульове колесо, яке з’явилося у інших Skoda ще в минулому році, а також розширена контурне підсвічування і збільшився екран мультимедійної системи до максимальних 9,2 дюймів.

Крім того, відтепер «Кодіак» можна замовити з передніми сидіннями з функцією масажу, а також з шкіряною обробкою передньої панелі. Акустична система фірми Canton відтепер має десять динаміків замість восьми, а в задньому бампері з’явилися нові датчики.

Іспанцям реформений кросовер запропонують з бензиновими турбомоторами 1.5 TSI (150 к.с.) і 2.0 TSI (190 к.с.), а також модернізованим турбодизелем 2.0 TDI в варіантах потужністю 150 або 200 к.с. «Механіка» доступна тільки для базового 150-сильного мотора. Для інших запропонували винятково 7-діапазонний «робот» DSG. Привід можна вибрати як передній, так і повний.

Базова версія Skoda Kodiaq з 1,5-літровим 150-сильним двигуном і переднім приводом оцінена в 29 тисяч 680 євро. За максимальний варіант оснащення з 2-літровим 200-сильним «дизелем», «роботом» і повним приводом, просять 47 тисяч 280 євро.

В Україні ціни на дореформений SUV зараз стартують з позначки в 839 100 грн (близько 30 200 доларів) за версію з 180-сильним 2.0-літровим TSI і «роботом» DSG в базовій комплектації Ambition.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Скарбик Павло

Головний редактор видання UaMotors. Захоплюєтся технологіями та новими автомобілями.

Опублікував
Скарбик Павло

Останні записи

Як виглядає новий кросовер Duster, який буде продаватися в Україні

Нещодавно в Туреччині пройшла презентація нового Renault Duster. Позашляховик збиратиметься на заводі компанії в місті…

30.04.2024

Наступною електричною моделлю MINI може стати мотоцикл

MINI відомий своїми компактними та стильними автомобілями, тепер може вийти на ринок двоколісних транспортних засобів.…

30.04.2024

Названо найпопулярніші в Україні б/у авто віком до 5 років

Попит на вживані автомобілі в Україні, як і раніше, вищий, ніж на нові. Але останнім…

30.04.2024

Водіям підказали, які моторні олії краще вибрати для машини з пробігом

За словами експерта більшість сучасних двигунів розраховано на олії типу 0W-20 . Їхня компактна конструкція має вузькі…

30.04.2024

У Європі відбувся офіційний дебют позашляхової версії Nissan X-Trail N-Trek

Nissan розширює лінійку свого популярного кросовера X-Trail у Європі, представляючи нову комплектацію N-Trek , створену…

30.04.2024

Компанія Toyota планує відродження моделі Starlet у вигляді GR-версії

Toyota Gazoo Racing активно займається поповненням свого асортименту і останні новини з Японії говорять про…

30.04.2024