Відомі ціни на оновлений Skoda Kodiaq

0
857

Компанія Skoda почала поставки оновлених кросоверів Kodiaq своїм європейським дилерам. Першим ринком, який отримав реформений модель, став іспанський, де напередодні автомобіль з’явився на офіційному сайті бренду розділі конфігуратор. Судячи з інформації, опублікованої в ньому, ціни на рестайлінговий кросовер будуть починатися від 26 тисяч 680 євро за поточним курсом, – повідомляє « Іnfocar.ua »

З оновленням чеського «паркетника» отримав ряд опцій, яких не було у його попередника. Головна оптика, наприклад, вже з базової комплектації є світлодіодним, а за додаткову плату можна вибрати матричні фари. Задні ліхтарі змінили форму, а колісні диски пережили стилістичні зміни.

У салоні зміни виявилися незначними: це нове 2-рульове колесо, яке з’явилося у інших Skoda ще в минулому році, а також розширена контурне підсвічування і збільшився екран мультимедійної системи до максимальних 9,2 дюймів.

Крім того, відтепер «Кодіак» можна замовити з передніми сидіннями з функцією масажу, а також з шкіряною обробкою передньої панелі. Акустична система фірми Canton відтепер має десять динаміків замість восьми, а в задньому бампері з’явилися нові датчики.

Іспанцям реформений кросовер запропонують з бензиновими турбомоторами 1.5 TSI (150 к.с.) і 2.0 TSI (190 к.с.), а також модернізованим турбодизелем 2.0 TDI в варіантах потужністю 150 або 200 к.с. «Механіка» доступна тільки для базового 150-сильного мотора. Для інших запропонували винятково 7-діапазонний «робот» DSG. Привід можна вибрати як передній, так і повний.

Базова версія Skoda Kodiaq з 1,5-літровим 150-сильним двигуном і переднім приводом оцінена в 29 тисяч 680 євро. За максимальний варіант оснащення з 2-літровим 200-сильним «дизелем», «роботом» і повним приводом, просять 47 тисяч 280 євро.

В Україні ціни на дореформений SUV зараз стартують з позначки в 839 100 грн (близько 30 200 доларів) за версію з 180-сильним 2.0-літровим TSI і «роботом» DSG в базовій комплектації Ambition.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!