Продажі електромобілів Tesla випереджають виробництво в 2021 році

На квартальній звітній конференції генеральний директор Tesla не змінив прогнозу щодо збільшення обсягів виробництва в поточному році.

0
14

Американський автовиробник все також планує підвищити їх в півтора рази. До кінця цього кварталу ще приблизно два місяці, а вся виробнича програма компанії вже давно розподілено по попередніх замовленнях. Стало відомо, що в минулому кварталі автовиробник зібрав 180 338 електрокарів, проте в нинішньому повинна випустити ще більше.

Формально всі електромобілі вже розпродані, так як закріплені за конкретними новими власниками. У минулому кварталі компанія не збирала дорогі електрокари Model S і Model X, так як вони чекали оновлення.

У поточному кварталі поставки нових Tesla Model S буде налагоджено, проте головний обсяг продажів припаде на більш доступні Tesla Model 3 і Model Y. Варто відзначити, що попит на електрокари продовжує рости впевненими темпами, моделі Tesla не є винятком.

Гендиректор Tesla впевнений у лояльності покупців і привабливості своєї продукції, тому на минулому квартальному заході висловив упевненість в перетворення моделі Tesla Model Y в найпопулярніший електрокар бренду.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!