Новини

Renault анонсувала дебют нового Megane E-Tech Electric в 2021 році

Share

Французька фірма представила концептуальну версію моделі в минулому році, а глава компанії Лука де Мео пообіцяв, що «на 95% так само буде виглядати серійний автомобіль». Концепт називався Megane eVision, але новий тизер від Renault показує, що він буде носити назву E-Tech Electric, використовуючи суббренд, під яким планувалося випускати всі майбутні електрокари марки.

Три зображення-тизера показують великий план задньої частини автомобіля, що демонструє новий логотип Renault в ретро-стилі. Два інших знімка інтер’єру сфокусовані на великому вертикальному центральному сенсорному екрані, а також на цифровому інформаційному дисплеї.

Серійний Mégane E-Tech Electric, який не має відношення до існуючого седану і універсалу Mégane, раніше був помічений під час випробувань на дорогах загального користування. Хоча машина була закрита камуфляжній плівкою, можна було розгледіти вузькі передні фари, і великих колесах. Кришка порту зарядки також видно на передній стійці з боку пасажира.

Бічний профіль демонструє традиційний кросовер, який, як сказав де Мео на презентації, покликаний «емоційно переосмислити класичний хетчбек».

Mégane eVision стане першим електромобілем Renault, побудованим на новій платформі CMF-EV альянсу Renault-Nissan-Mitsubishi, яка також буде використовуватися для майбутнього позашляховика Nissan Ariya. Концептуальна версія оснащувалася акумулятором ємністю 60 кВт / год, що забезпечує запас ходу в 450 км, і електродвигуном потужністю 215 к.с., що приводить в рух передні колеса. Як і Ariya, Mégane eVision, ймовірно, буде пропонуватися з батареями іншого розміру і з двомоторної повнопривідної силовою установкою.

Mégane eVision стане ключовою частиною великого плану трансформації Renault Group, наміченого недавно де Мео, при цьому фірма взяла на себе зобов’язання щодо розширення своєї лінійки електромобілів і відновленню позицій на прибутковому ринку C-сегмента. 

Використання назви Mégane покликане допомогти пов’язати нову модель з минулими машинами Renault. Mégane eVision буде проводитися на заводі Renault в Дуе у Франції разом з оновленим електричним хетчбеком 5, який компанія недавно представила.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Скарбик Павло

Головний редактор видання UaMotors. Захоплюєтся технологіями та новими автомобілями.

Опублікував
Скарбик Павло

Останні записи

Водіям підказали, як заощадити на рідині, що омиває, влітку і не зіпсувати автомобіль

З настанням теплої пори року автовласники часто заливають у бачок склоомивача замість спеціальної миючої рідини…

05.05.2024

Mercedes-Benz EQXX проїхав 1010 кілометрів на одній зарядці (відео)

Mercedes-Benz EQXX проїхав із Ер-Ріяду до Дубая на одній зарядці батареї. Mercedes-Benz прозвітував про третій…

05.05.2024

Lamborghini Revuelto отримає тюнінговий обвіс за ціною суперкара Huracan (фото)

Супергібрид Lamborghini Revuelto отримає обважування від DMC за ціною суперкара Huracan. Навесні 2023 року компанія…

05.05.2024

Українці масово позбавляються автомобілів: названо причину

У квітні в Україні на внутрішньому ринку зареєстровано 124,5 тис. перепродажів вживаних легкових автомобілів, що…

05.05.2024

Toyota Boshoku показала концепт «мінівену майбутнього» (фото)

Бренд Boshoku, що належить Toyota, у рамках Пекінського автосалону представив концепт «мінівену майбутнього». Розробка з…

05.05.2024

В Україні набрали чинності зміни до ПДР

Відтепер на навчальних автомобілях в Україні не має бути знаків із літерою «У». Відповідні зміни…

05.05.2024