Renault анонсувала дебют нового Megane E-Tech Electric в 2021 році

Компанія Renault опублікувала нові тизери нового Mégane E-Tech Electric, першого електричного позашляховика компанії, виробництво якого планується почати в кінці цього року.

0
425

Французька фірма представила концептуальну версію моделі в минулому році, а глава компанії Лука де Мео пообіцяв, що «на 95% так само буде виглядати серійний автомобіль». Концепт називався Megane eVision, але новий тизер від Renault показує, що він буде носити назву E-Tech Electric, використовуючи суббренд, під яким планувалося випускати всі майбутні електрокари марки.

Три зображення-тизера показують великий план задньої частини автомобіля, що демонструє новий логотип Renault в ретро-стилі. Два інших знімка інтер’єру сфокусовані на великому вертикальному центральному сенсорному екрані, а також на цифровому інформаційному дисплеї.

Серійний Mégane E-Tech Electric, який не має відношення до існуючого седану і універсалу Mégane, раніше був помічений під час випробувань на дорогах загального користування. Хоча машина була закрита камуфляжній плівкою, можна було розгледіти вузькі передні фари, і великих колесах. Кришка порту зарядки також видно на передній стійці з боку пасажира.

Бічний профіль демонструє традиційний кросовер, який, як сказав де Мео на презентації, покликаний «емоційно переосмислити класичний хетчбек».

Mégane eVision стане першим електромобілем Renault, побудованим на новій платформі CMF-EV альянсу Renault-Nissan-Mitsubishi, яка також буде використовуватися для майбутнього позашляховика Nissan Ariya. Концептуальна версія оснащувалася акумулятором ємністю 60 кВт / год, що забезпечує запас ходу в 450 км, і електродвигуном потужністю 215 к.с., що приводить в рух передні колеса. Як і Ariya, Mégane eVision, ймовірно, буде пропонуватися з батареями іншого розміру і з двомоторної повнопривідної силовою установкою.

Mégane eVision стане ключовою частиною великого плану трансформації Renault Group, наміченого недавно де Мео, при цьому фірма взяла на себе зобов’язання щодо розширення своєї лінійки електромобілів і відновленню позицій на прибутковому ринку C-сегмента. 

Використання назви Mégane покликане допомогти пов’язати нову модель з минулими машинами Renault. Mégane eVision буде проводитися на заводі Renault в Дуе у Франції разом з оновленим електричним хетчбеком 5, який компанія недавно представила.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!