Експерти назвали країну, яка лідирує за використання каршерінга

0
108

Аналітики компанії Statista опублікували підсумки дослідження каршерінгових ринків за останні 12 місяців – з лютого 2020 року по березень 2021-го.

Аналітики компанії Statista провели своє дослідження на основі даних, отриманих з каршерінгових ринків за останні 12 місяців – з лютого 2020 року по березень 2021-го. З’ясувалося, що Росія не увійшла навіть в ТОП-10 країн з найбільшою часткою користувачів сервісів серед населення.

Експерти з’ясували, що найчастіше послугами каршерінга користуються жителі Індії. Приблизно 32% опитаних заявили, що користувалися послугами подібних сервісів за минулий рік. Друге місце займає Китай з показником 17%.

Трійку лідерів в глобальному рейтингу займає Іспанія. Близько 11% опитаних розповіли, що користуються каршерінгом раз або регулярно. Приблизно схожі результати зафіксовані в Італії, а ось жителі США відстали на 2%.

До другої п’ятірки ТОП-10 увійшли: Німеччина, Великобританія, Австрія, Швейцарія і Франція (з результатом в 6%). Аналітики повідомили, що опитування проводилося онлайн в три прийоми, і в ньому взяли участь близько 12 тис. осіб.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!