В Україні з’явиться ще один телеканал на автомобільну тематику

Національна рада додав до переліку адаптованих канал про автомобілі

0
229

Стало відомо, що 28 квітня, регулятор прийняв рішення збільшити в Україні список дозволених до ретрансляції іноземних програм телеканалом El primer canal automovilistico. Цільовою аудиторією нового каналу є глядачі, які цікавляться новинками в світі авто , різними гонками, а також автомобільними ринками. Дане рішення було оприлюднено на офіційному сайті представництва.

Трансляція El primer canal automovilistico відбуватиметься українською мовою, а його територією функціонування на телебаченні стануть країни ЄС та інші.

У Національній раді відзначили, що в Україні сигнал каналу буде поширюватися технологією IPTV / ОТТ, за допомогою дротових і оптичних ліній зв’язку.

Новий канал виключає демонстрації фільмів та програм, які не дозволені в нашій державі. Разом з цим в телеефірі була зафіксована реклама, яка за ознаками української мови та виду товарів була спрямована на глядачів з нашої країни.

Відомо, що телеканал був доданий в список за клопотанням київської компанії “Ауто Тіві” як учасника Content generation media SL Це медіа-покоління значитися в реєстрі Міністерства промисловості, торгівлі і туризму Королівства Іспанії. Саме з цієї причини медіа може транслювати цю програму.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!