Розкрито перші подробиці про новий флагман Volkswagen

0
380

Перша інформація про флагманську модель Volkswagen з’явилася в січні цього року. А сьогодні в мережу витекли свіжі дані про те, що автомобіль отримає незвичайну форму кузова, а «софт» для різних опцій закачуватиметься через wi-fi. І це не всі новини.

Volkswagen називає свій флагман Project Trinity. Як повідомляє видання Autocar, він стане першою моделлю, яку побудують на новій архітектурі Scalable Systems Platform (SSP). Очікується, що в створенні бази німці застосують кардинально нові виробничі технології. До того ж, ця платформа дозволить створювати повністю автопілотні моделі машин. Ну а в якості силових агрегатів, звичайно ж, використовують електричні силові установки.

Цікаво, що за формою кузова флагман буде являти собою щось середнє, між седаном, кросовером і хетчбеком. Нагадаємо, що за схожим шляхом йде Citroen при розробці нового C5. Тому думаємо, що така гримуча суміш з типів кузовів незабаром стане справжнім трендом в автобізнесі.

Що стосується опцій, то програмне забезпечення для їх оновлення закачуватиметься автоматично, по повітрю. Наприклад, на старті продажів у Project Trinity буде «автопілот» другого рівня, але поступово його піднімуть до четвертого. Тобто автомобіль зможе стати повністю безпілотним, коли це дозволить дорожня інфраструктура і законодавство.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!