Skoda анонсувала дебют Fabia нового покоління

Чеський автовиробник, останні дні публікував інформацію про нову Skoda Fabia, і нарешті назвав дату дебюту моделі.

0
42

Наступного вівторка, 4 травня, компанія ŠKODA AUTO представить четверте покоління свого компактного автомобіля. Центр сучасного мистецтва DOX в Празі стане місцем для повністю цифрової світової прем’єри. Шанувальники Skoda по всьому світу можуть вільно переміщатися по віртуальному павільйону і дізнаватися захоплюючі подробиці про історію успіху моделі. Перейти в віртуальний павільйон можна за посиланням або стежте за новинами на нашому сайті.

Нагадаємо, що популярний малолітражний автомобіль від чеського автовиробника буде значно більший, динамічніши1 і виразніший від своїх успішних попередників. Перехід на модульну платформу MQB-A0 від Volkswagen Group зробив можливими нові пропорції і створив ще більше місця для пасажирів і багажу. Підкреслюють зовнішність різко окреслені передні фари і задні ліхтарі зі світлодіодною технологією.

Два ескізи дизайну демонструють чіткі, сучасні і динамічно промальовані лінії нової Skoda Fabia. Четверте покоління буде на 111 міліметрів довше і на 48 міліметрів ширша, ніж його попередник. Нова платформа дозволить збільшує багажник на 50 літрів. Одне із зображень спереду дозволяє вперше побачити плоскі передні фари і широку решітку радіатора Skoda, яка має спортивний, елегантний вигляд з хромованою рамкою і чорними ребрами жорсткості. Великі колеса також підсилюють потужний зовнішній вигляд.

Подовжений спойлер на даху з бічними ребрами забезпечує відмінну аеродинаміку разом з аеродинамічний оптимізованими зовнішніми дзеркалами і активно регульованими охолоджуючими воздуховодами в нижньому частини переднього бампера.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!