Новини

Kia заявила про розробку нової моделі: мінівена Kia KY

Share

Новий Kia MPV буде другий мінівен бренду в Індії. Ця нова модель буде набагато дешевша Carnival і займе своє місце між Maruti Suzuki Ertiga і Toyota Innova Crysta.

Новий Kia KY матиме типовий для пасажирів силует з трехрядним компонуванням в салоні, яка передбачає 6 або 7 сидінь. Платформа перейде від побратима Seltos і матиме довжину близько 4,5 м.

Абсолютно новий мінівен KY від Kia з’явиться у продажу на початку наступного року. Він буде більше, ніж Seltos. Буде проводитися в Індії і експортуватися до багатьох країн.

Перший набір шпигунських знімків, що з’явилися в мережі, дає деякі підказки про те, чого очікувати від стилізації. Зокрема, Kia MPV отримає круглі фари зі світлодіодними денними ходовими вогнями, розташованими вище. Вони схожі на оптику Seltos. З’явиться широка решітка з «тигровим носом» та інші стильні елементи з хромованими вставками. Мінівен укомплектують 16-дюймовими колесами і шинами MRF Wanderer, як у Seltos.

1,5-літровий дизельний двигун Kia стане основним двигуном для мінівена KY в Індії. У лінійку моторів увійде і 1,5-літровий бензиновий двигун. KY буде єдиним MPV в Індії, який збираються продавати як з бензиновим, так і з дизельним двигуном. Очікується, що в майбутньому з’явиться варіант з дизельним агрегатом і автоматичною трансмісією і бензиновий мотор.

Kia планує організувати складання MPV KY в Індії, звідки машини відправляться в автосалони Індії, Індонезії і інші ринки. Ми очікуємо, що Kia KY MPV буде представлений в кінці цього року.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Скарбик Павло

Головний редактор видання UaMotors. Захоплюєтся технологіями та новими автомобілями.

Опублікував
Скарбик Павло
Tags: Kia

Останні записи

Китайський автопром зайняв понад 30% світового авторинку

У березні 2024 року на китайські автомобілі припало 33% від загального обсягу світового продажу автомобілів,…

06.05.2024

Новий електричний Mercedes-Benz G-Class випробували на льоду

Mercedes-Benz обіцяє, що майбутній EQG, також відомий як електричний варіант G-Class, стане справжнім позашляховиком. Є…

05.05.2024

Електромобілі проти машин з ДВЗ: названі найнадійніші машини

Експерти опублікували статистику поломок ADAC за 2024 рік, що підтверджує, що електромобілі залишаються надійнішими за автомобілі…

05.05.2024

Моделі Polestar отримають супершвидку зарядку за 10 хвилин

Шведські електромобілі Polestar отримають супершвидку 10-хвилинну зарядку. Шведський виробник електромобілів Polestar спільно з компанією StoreDot,…

05.05.2024

Названо автомобілі які вимагають найнижчих витрат на обслуговування та ремонт у довгостроковість

З моменту появи компанії Tesla у 2003 році керівництво цієї марки в особі Ілона Маска…

05.05.2024

Водіям підказали, як заощадити на рідині, що омиває, влітку і не зіпсувати автомобіль

З настанням теплої пори року автовласники часто заливають у бачок склоомивача замість спеціальної миючої рідини…

05.05.2024