Kia заявила про розробку нової моделі: мінівена Kia KY

0
97

Новий Kia MPV буде другий мінівен бренду в Індії. Ця нова модель буде набагато дешевша Carnival і займе своє місце між Maruti Suzuki Ertiga і Toyota Innova Crysta.

Новий Kia KY матиме типовий для пасажирів силует з трехрядним компонуванням в салоні, яка передбачає 6 або 7 сидінь. Платформа перейде від побратима Seltos і матиме довжину близько 4,5 м.

Абсолютно новий мінівен KY від Kia з’явиться у продажу на початку наступного року. Він буде більше, ніж Seltos. Буде проводитися в Індії і експортуватися до багатьох країн.

Перший набір шпигунських знімків, що з’явилися в мережі, дає деякі підказки про те, чого очікувати від стилізації. Зокрема, Kia MPV отримає круглі фари зі світлодіодними денними ходовими вогнями, розташованими вище. Вони схожі на оптику Seltos. З’явиться широка решітка з «тигровим носом» та інші стильні елементи з хромованими вставками. Мінівен укомплектують 16-дюймовими колесами і шинами MRF Wanderer, як у Seltos.

1,5-літровий дизельний двигун Kia стане основним двигуном для мінівена KY в Індії. У лінійку моторів увійде і 1,5-літровий бензиновий двигун. KY буде єдиним MPV в Індії, який збираються продавати як з бензиновим, так і з дизельним двигуном. Очікується, що в майбутньому з’явиться варіант з дизельним агрегатом і автоматичною трансмісією і бензиновий мотор.

Kia планує організувати складання MPV KY в Індії, звідки машини відправляться в автосалони Індії, Індонезії і інші ринки. Ми очікуємо, що Kia KY MPV буде представлений в кінці цього року.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!