Новий український позашляховик – яким він може бути

0
249

На станиці «Українські автомобілі» в Facebook з’явився досить цікавий пост. У ньому рендер із зображенням багатофункціонального автомобіля. Він прийде на зміну УАЗ, які зараз використовують в Збройних силах України.

Авторами рендеру стали українські дизайнери, які вирішили продемонструвати реалістичний погляд на новий позашляховик для української армії.

Інформації про майбутньої новинки немає, її характеристики не розголошуються. При цьому сам автомобіль описується як «надійний, потужний, економічний і здатний впоратися з перевезенням будь-якого вантажу». Крім того, особливу увагу приділено його технічного обслуговування і ремонту.

Імовірно, можливості нового багатофункціонального автомобіля будуть на порядок вище УАЗ-469 (УАЗ-3151). При збереженні схожих габаритів, автомобіль отримає більш міцну раму і поліпшену прохідність. До всіх вже озвученими якостям варто додати сучасне кліматичне, вентиляційне обладнання та потужний багатопаливний двигун.

У березні ми розповідали , що шість українських підприємств подали в Міністерство оборони заявки на розробку і реалізацію проекту легкого армійського позашляховика для армії. Тоді ж згадали ВАТ «Укравтобуспром», який близько 20 років тому створив проект автомобіля Д041 «Степ». Можливо, в дещо модернізованому вигляді саме таку машину отримає українська армія.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!