Електричний хетчбек Skoda може дебютувати в 2024 році

0
94

Багато водіїв поняття не мають, що Skoda Octavia насправді заснована на Volkswagen Golf. Побачивши, наскільки більше чеська модель в порівнянні з бестселером Вольфсбурга, це не дивно. Ви коли-небудь замислювалися, чому у Skoda немає традиційного компактного хетчбека в своїй лінійці?

Німці прекрасно розуміють, що Skoda може вкрасти велику частку пирога, якщо побудує свою власну версію Golf. Отже, Octavia більше і націлена на іншу групу клієнтів. Звичайно, у Skoda є хетчбек Scala, який на кілька сантиметрів більший, ніж Golf MK8. Але Scala складно назвати відповіддю чеської марки на Golf, оскільки останній є більш технологічним автомобілем з найкращим обладнанням і потужними двигунами.

Зображення, яке ви бачите у верхній частині цієї сторінки, являє собою віртуальний рендеринг майбутнього компактного електромобіля Skoda. Це погляд чеської фірми на Volkswagen ID.3 з характерним дизайном, натхненним Enyaq iV.

По суті, якщо попередні звіти вірні, це буде компактний електромобіль Skoda, якому буде конкурувати з ID.3. Що ж буде відрізняти ці дві машини? Очевидно, що ID.3 залишиться більш дорогою альтернативою, яка пропонує більше додаткових функцій. Натомість компактний електромобіль Skoda отримає деякі фірмові рішення «Simply Clever» в спробі привернути практичних покупців. Вважається, що Skoda представить свій повністю електричний хетчбек в 2024 році. Подробиці з’являться в найближчі місяці.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!