Німецький концерн Volkswagen помилково розкрив нову назву свого підрозділу в США

0
195

Німецький Volkswagen випадково опублікував прес-реліз, в якому оголошувалося про майбутнє перейменування американського підрозділу концерну в «Voltswagen of America». Про це 29 березня повідомив телеканал CNBC.

Прес-секретар компанії відмовився коментувати цю публікацію, а помилково опублікований реліз був відразу ж вилучений, він був датований датою 29 квітня. Назва «Voltswagen of America» є похідним від слова «Вольт» – одиниці виміру електричного потенціалу. Вважається, що вона покликане підкреслити зусилля виробника в сфері електромобілів.

У прес-релізі уточнювалося, що зміна назви, як очікується, набуде чинності в травні цього року. При цьому варто відзначити, що реліз був неповним, а також в ньому не було фотографій. Також з релізу стало відомо, що на електрокарах марки будуть шильдики з написом «Voltswagen» , тоді як на автомобілях з бензиновими ДВС залишиться стандартний логотип компанії.

Джерело, знайоме з планами концерну Volkswagen , підтвердив справжність релізу, зазначивши, що дані плани поки не підлягають розголосу.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!