Компанія Mazda працює над преміум-кросовером CX-50

0
256

В 2023-му на автомобільний ринок повинен вийти новий крос Mazda CX-50. Він виявиться купеобразною версією CX-5 3-го покоління. Сама Mazda CX-5 перейде на платформу з заднім приводом і отримає рядний 6-циліндровий двигун, пише UaMotors посилаючись на BestCarWeb.

Mazda CX-5 наступного покоління / BestCarWeb

Інформація про Mazda CX-5 наступного покоління не є новиною: ще восени минулого року з’явилася інформація, що третя CX-5 переступить в преміум-сегменту – крос створюється на новій «великій платформі» з поздовжнім агрегатом і задній «конституцією».

Новий CX-5 розділить платформу з наступною Mazda 6 , яка повинна вийти в 2022 році.

Mazda 6 наступного покоління / BestCarWeb

Нова інформація стосується підготовки CX-50 . Передбачається, що між CX-5 і CX-50 буде приблизно такий взаємозв’язок, як між X3 і X4 в модельному ряду BMW . Також, саме з цими баварськими авто і планується конкуренція після переходу в преміум-клас.

Mazda CX-50 / BestCarWeb

Для майбутніх автомобілів Mazda розробляється нове сімейство 6-циліндрових двигунів. Їх характеристики поки не розкриваються. Відомо тільки, що паралельно запропонують 3 версії: бензинову (Skyactiv-G), дизельну (Skyactiv-D) і бензинову із запалюванням від стиснення (Skyactiv-X). Чи не обійдеться і без гібридних варіантів.

На сьогоднішній день Mazda CX-5 2-го покоління в Україні коштує від 797 500 грн за версію з 150-сильною 2,0-літровою бензиновою силовою установкою, МКП і переднім приводом.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!