Головна Новини Найпопулярніші японські машини з пробігом із США

Найпопулярніші японські машини з пробігом із США

Все більшої популярності в українців набувають автомобілі з американських аукціонів.

0
1569

Вони відрізняються не лише досить вигідною ціною, а і комплектацією, а особливо – хорошим станом. Для американського ринку машини випускаються часом зовсім іншими. Оснащення краще, відрізняються за зовнішнім виглядом.

Перегін машин із США до України вийшов на новий рівень. Досить залишити заявку в профільних організаціях, які підберуть, придбають, розмитнять і привезуть вам автомобіль, заздалегідь повідомивши всі витрати. Докладніше розповів фахівець із подібної компанії під назвою AvtoBoom.

Плюси і мінуси придбання японської машини

Купівля машини з американського аукціону в Україні більш витратна, ніж європейських машин. Але якщо вам потрібна саме японська машина, то плюси теж є:

• Якість – японські авто вважаються кращими у світі.

• Технічний стан – власники ставляться дуже уважно до своїх машин.

• Надійна доставка – здійснюється контейнеровозами морем.

Придбання авто з аукціону США для новачка може виявитися складним. Звертайтеся лише до перевірених фірм. Основна маса покупок автомобілів припадає на аукціони вторинного ринку, до яких немає доступу для приватників.

Основні етапи купівлі б/у авто:

1. Вивчення документації на обрану машину.

2. Придбання техніки з аукціону, оформлення паперів.

3. Перевезення автомобіля в Україну, розмитнення.

4. Оформлення машини на власника.

На ціну розмитнення автомобіля вплине його вартість, тип двигуна (потужність, літраж), потужність батареї і дата випуску.

Які моделі японських автомобілів найпопулярніші в українців

За статистикою, на 1000 американців припадає 800 автомобілів. Особливості страхування і ціноутворення на нові машини дає власнику автомобіля в Америці свободу розлучитися з колишньою машиною легко і без жалю. Тенденція покупки “японців” починає зростати. Купують п’ятимісні мікроавтобуси, в основному для сім’ї, рідше для бізнесу. Серед японських легкових машин затребувані електромобілі, але все ще не поширені через малу доступність станцій зарядок.

Набагато легше експлуатувати машину з ДВЗ. Японські машини з американського ринку також вигідно відрізняються комплектацією і зовнішнім виглядом, дуже місткі. Зазвичай поставляються автомобілі з більш м’якою підвіскою і потужнішим двигуном. Так, з американських аукціонів найпопулярніші у покупців України такі японські автомобілі:

• Тойота Камрі – легендарна машина. Тримає популярність на американському ринку понад 12 років, як і по всьому світу. Практична, комфортна та надійна Тойота завоювала серця багатьох автолюбителів. В американській версії кузова XV50, крім більш багатої комплектації салону і зовнішніх відмінностей (бампера, фари, риси кузова), вибір силових установок.

• Тойота Королла 2017 року не поступається старшому братові в популярності. Має двигун 1,8 л на 132 к. с. проти європейської 1,6 або 1,3 л. Різниця в динаміці сильна.

• Mazda CX-5 2017 року – в американській версії відрізняється колією на 5 мм ширше і двигуном в 2,5 л. Має шкіряний салон, інший колір поворотників. Різниця навіть у дверних ручках і ременях безпеки.

• Acura MDX – преміум-автомобіль від Хонди. Популярна модель 2017 року, повнопривідний позашляховик.

• Nissan Rogue – купують в основному моделі 2016 року. Американська версія називається Qashqai. Крім відмінностей в зовнішньому вигляді і салоні, має двигун 2,5 л проти 1,6 європейських. Довший більш ніж на 20 см, є повний привід і версія Sport.

• Mitsubishi Outlander – в машині 2016 року для Америки обладнання спрощене, але надійне. Кондиціонер замість клімат-контролю, повний привід, задні гальма барабанні.

• Toyota Highlander – універсальна машина. Підходить і як робоча конячка, і для повсякденної їзди з сім’єю. Перевагою є величезне багажне відділення на 1200 літрів при складених сидіннях.

Для покупки і доставки автомобіля з Америки в Україну важливо вивчити всі нюанси і звернутися до перевірених фахівців. Вони допоможуть визначитися з вибором, забезпечать ремонт і потрібні запчастини, організують доставку і оформлення.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!

Дякуємо!

Тепер редактори знають.