Головна Новини Стали відомі ціни в Україні на новий хетбек Peugeot 208

Стали відомі ціни в Україні на новий хетбек Peugeot 208

Peugeot оголошує про старт продажів нового покоління моделі 208.

0
217

Новий Peugeot 208 в Україні спочатку буде запропонована з двома моторами і в двох комплектаціях на вибір покупців. Офіційні дилери Peugeot вже приймають замовлення.

Хетчбек, що має в довжину всього 4,055 м, дозволяє без проблем розмістити в салоні компанію друзів або сім’ю з дітьми, а 2,54-метрова колісна база гарантує достатній простір. Та ще й помістяться речі всіх пасажирів: обсяг багажника становить 265 літрів і може бути збільшений до 960 літрів при складених спинках заднього ряду сидінь.

Використання сучасної платформи СМР гарантує для новинки відмінну керованість, хороший комфорт, поліпшення безпеки, зниження витрати палива. Передня частина виділяється світлодіодними фарами Eco LED з денними ходовими вогнями у вигляді “іклів”. Задня частина з тонованою смугою і ефектними 3-секційними ліхтарями нагадує про SUV- кросовери Бренду: 2008, 3008, 5008. Нарешті, профіль боковин і плавні кола вікон наводять асоціації з моделлю Peugeot 308, яка розташована на клас вище.

Інтер’єр новинки виконаний відповідно до фірмової концепції Peugeot i-Cockpit®: компактне спортивне кермо, високо підняті прилади. Залежно від комплектації, Peugeot 208 може запропонувати навіть більш прогресивний інтер’єр Peugeot i-Cockpit® 3D. Унікальна цифрова панель приладів формує об’ємне кольорове зображення.

7-дюймовий дисплей має підтримку технологій Apple CarPlay і Android Auto. До речі, опціонально доступний і широкоформатний 10-дюймовий дисплей. Крім того, усередині центральної консолі знайшлося місце під бездротову зарядку для смартфонів.

Під капотом новинки може бути бензиновий 1.2 PureTech 130, який розвиває 130 к.с. і 230 Нм відповідно. Працюючи в парі з 6-ст. АКПП серії ЕАТ6, даний двигун забезпечує автомобілю розгін 0-100 км/год за 9,6 секунди і 208 км/год максимальної швидкості. При цьому двигун споживає лише 6,3 л палива на 100 км (в змішаному циклі).

Для клієнтів, у яких в пріоритеті економічність, Peugeot 208 пропонує атмосферний мотор 1.2 PureTech. При потужності 75 к.с. і моменті, крутному моменті 107 Нм, цей двигун в парі з 5-ст. МКПП гарантує достатню динаміку при невеликій витраті палива: всього 5,8 л на 100 км (в змішаному циклі).

Новий Peugeot 208 пропонується українським покупцям в двох версіях: ACTIVE Pack або ALLURE Pack. Також опціонально доступне різне оснащення і кольори кузова.

  • Комплектація ACTIVE Pack з самого початку гарантує комфорт і безпеку в дорозі: системи ABS і ESP, круїз-контроль, шість подушок безпеки, електричний підсилювач керма, кондиціонер, датчики паркування ззаду, фари Eco LED, склопідйомники з електроприводом, підігрів передніх сидінь, кольоровий 7-дюймовий сенсорний дисплей, салон Peugeot i-Cockpit® легкосплавні колісні диски TAKSIM. Ціна PEUGEOT 208 PureTech 75 МКПП-5 ACTIVE Pack– від 475 400 грн. Ціна PEUGEOT 208 PureTech 130 АКПП-6 ACTIVE Pack– від 570 100 грн.
  • Наступна комплектація ALLURE Pack додає: клімат-контроль, безключовий доступ і запуск двигуна Keyless Access, камеру заднього виду, бездротову зарядку смартфонів, салон Peugeot i-Cockpit® 3D, тоноване скло ззаду, тд. Ціна PEUGEOT 208 PureTech 130 АКПП-6 ALLURE Pack – від 619 100 грн.

У якості опції: 10-дюймовий широкоформатний сенсорний дисплей, штатна навігаційна система, обігрів нижньої частини лобового скла (для ACTIVE Pack), різні кольори кузова типу “металік” або “перламутр”, тд.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!


Дякуємо!

Тепер редактори знають.