ЗАЗ буде випускати новий російський універсал, – ЗМІ

0
3401

У мережі з’явилася інформація, що незабаром на потужностях Запорізького автомобілебудівного заводу (ЗАЗ) запустять виробництво нової моделі – Lada Largus нового покоління. Повідомляється, що нова генерація моделі вже випускається на потужностях AvtoVAZ, який належить французькій групі Renault, пише ampercar.com.

Відзначимо, що з 2020 року ЗАЗ запустив великовузлове складання моделей бренду Lada. А минулого місяця стартувало виробництво двох нових корейських моделей KIA Rio і KIA Rio Х. Комплектуючі для збірки цих автомобілів ЗАЗ завозить з Росії. Саме тому, в ЗМІ прийшли до висновку, що виробництво універсала Lada Largus незабаром буде запущено і в Україні.

Універсал Lada Largus нового покоління отримав нову радіаторну решітку і оновлену оптику. Модель отримала кілька варіантів комплектації і моторів. У салоні універсала з’явилася нова центральна консоль з сучасним мультимедійним центром, як у Renault Duster.

Нова генерація Lada Largus отримала вдосконалений мотор об’ємом 1,6 літра потужністю 90 кінських сил і 5-ти ступінчастою механічною коробкою передач. Розгін від 0 до 100 км. займає 14 секунд, а максимальна швидкість досягає 160 км/год. Витрата палива в змішаному циклі складає 7,5 літра на 100 км.

Зараз вартість діючого покоління Lada Largus в Україні стартує від 305 540 гривень.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!