Tesla підвищила ціни на свої електромобілі

Про підвищення вартості електрокарів компанії Tesla повідомляє портал Electrek.

0
176

Згідно з опублікованою інформацією, марка Tesla оновила прайс-листи на свої електрокари в онлайн-конфігураторі. Тепер базовий варіант Tesla Model 3 Standard Range Plus буде коштувати на 500 доларів дорожче, при цьому виконання Long Range AWD подешевшала на ті ж 500 доларів.

Модель Tesla Model S Plaid Plus подорожчала відразу на 10 тис. доларів: тепер її цінник становить 149 тис. доларів. При цьому вартість двох інших версії моделі залишилася на колишньому рівні. Також варто відзначити, що тепер виконання Model S Performance отримало нову назву – Model S Plaid .

Нагадаємо, що незадовго до поновлення прайс-листів з’явилася і комплектація Model S Plaid Plus , яка дуже швидко виросла в ціні. Як відзначають експерти, такі автомобілі з’являться на ринку лише в 2022 році. Подібні електрокари відрізняються новою структурою акумулятора і трьома електродвигунами, які здатні розігнати машину з місця до 100 км / год за 1,99 секунди. При цьому чверть милі такий електромобіль проходить менш ніж за 9 секунд. На одній зарядці версія Model S Plaid Plus може проїхати до 830 кілометрів.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!