Великий кросовер Volkswagen ID.6 вийде в двох модифікаціях

Новий Volkswagen ID.6 повинен дебютувати на майбутньому автосалоні в Шанхаї.

0
169

Електрична ID- лінійка компанії Volkswagen поки включає тільки дві моделі – це хетчбек ID.3 і невеликий кросовер ID.4 . Але вже в квітні на мотор-шоу в Шанхаї дебютує третій автомобіль – великий паркетник Volkswagen ID.6 . Китайський сертифікаційний орган ще в лютому нинішнього року опублікував фотографії новинки, а тепер стали відомі деякі характеристики електрокара.

Як і в випадку з китайською модифікацією ID.4 , «шістка» на місцевому ринку отримає дві версії. Спільне підприємство FAW Volkswagen буде виробляти модель ID.6 Crozz , а у компанії SAIC Volkswagen буде кросовер ID.6 X – саме він показаний на зображеннях. Це досить габаритний автомобіль: його довжина становить 4876 мм, ширина – 1848 мм, а висота сягає 1680 мм. При цьому розмір колісної бази у нього майже такий же, як у п’ятиметрового Teramont : 2965 мм проти 2979 мм, а колісні диски – діаметром 19 або 20 дюймів.

Новий Volkswagen ID.6 отримає три ряди крісел і сім посадочних місць. При цьому технічна «начинка» буде такою ж, як у інших ID -моделей, адже всі вони розроблені на єдиній платформі MEB . У базового Volkswagen ID.6 очікується один електродвигун потужністю 204 к.с. (на задній осі) і тягова батарея ємністю 70 кВт ∙ год. Повнопривідної версії дістануться два електромотори сумарною продуктивністю 306 к.с. Всі подробиці про новинку з’являться дуже скоро, а пізніше Volkswagen ID.6 вийде на ринки Європи і Америки.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!