Названо країни в яких найчастіше продають авто зі скрученим пробігом

0
98

Німецька компанія Carly опублікувала рейтинг країн Європи з авто зі скрученим пробігом. Знайшлося в цьому списку місце і Україні, причому наша країна, як не дивно, лідирує за кількістю машин з нечесними показниками одометра.

Як випливає з інфографіки нижче, світлий колір означає, що в країні продають мінімальну кількість авто зі скрученим пробігом, темний – високий ризик зіткнутися з шахрайством. Показово, але чим далі рухаєшся на схід, тим більше помаранчевою стає карта.

Наприклад, в яскраво-оранжевий колір забарвлена ​​Україна, Білорусь, Боснія і Герцеговина, Сербія, Чорногорія та Албанія (окремо також представлений італійська область Сицилія) – відповідно, це означає, що в цих країнах продається велика кількість «скрутишей». Однак гіршими порушниками є Болгарія і Македонія: згідно Carly, тут ймовірність купити авто зі скрученим пробігом становить 41%.

Для розуміння, в Німеччині шанс потрапити на машину з темним минулим становить 10%. В цьому відношенні ринок ФРН є одним з найбезпечніших.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!