Компанія Mitsubishi назвала вартість нового кросовера Outlander

0
211

У Північній Америці за новинку доведеться віддати як мінімум 25 795 доларів. Отже, дана модель подорожчала на 900 доларів. Варто згадати, що в даний момент в Україні доступний Outlander минулого генерації.

У США моторна гамма кросовера складається з 183-сильного (245 Нм) 4-циліндрового мотора об’ємом 2,5 літра. Разом з силовим агрегатом функціонує варіаторная трансмісія. Привід – передній або повний.

Стандартно модель має, наприклад, системи моніторингу «сліпих» зон і багато іншого. Крім того, машина комплектується мультимедійною системою, що має екран на 8 дюймів, а ще системою кондиціонування.

У флагманських комплектаціях автомобіль володіє шкіряним салоном, електричним приводом водійського сидіння з пам’яттю, що обігріваються задніми кріслами і 3-зонного кліматичної установкою. Початкова вартість подібного Outlander становить 36 000 доларів.

Крім цього деякий час тому повідомлялося, що Mitsubishi розсекретив моторну гамму Pajero Sport нової генерації для російського автомобільного ринку.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!