Названо 5 позашляховиків в 2021 році

0
175
Щороку в світ виходить величезна кількість нових моделей автомобілів. Наші співвітчизники традиційно відчувають слабкість до різноманітних позашляховиків. Нинішній 2021 подарує автолюбителям чимало цікавих машин, як від іноземних, так і від вітчизняних брендів. Зрозуміло, не всі випускаються SUV однаково хороші. Поговоримо про найбільш перспективних і бажаних моделях.
1. Infiniti QX60
Концепт QX60 Monograph був показаний вже досить давно. Як саме виглядатиме нове покоління вже відверто застарілого QX60 поки не відомо. Однак, можна з упевненістю сказати одне: якщо новинка буде хоча б на третину такою же «апетитною», то можна сміливо расчехлять гаманець для покупки.
2. Hyundai Tucson
Оновлений Hyundai Tucson повинен з’явитися у продажу десь в першій половині 2021 року. Ні цін, ні подробиць комплектації автомобілів поки не відомо. Передбачається, що тест-драйви машини почнуться вже навесні. Сьогодні з упевненістю можна сказати, що в натовпі міських автомобілів Tucson точно не загубиться. Втім, так само, як і завжди.
3. Jeep Grand Wagoneer
Остання спроба вийти в повнорозмірний сегмент закінчилася для марки Jeep тотальним фіаско. Що саме буде представляти із себе Grand Wagoneer – поки сказати складно. Очевидно, інше: компанія робить спробу номер два. Залишається лише чекати і сподіватися на те, що хлопці врахували негативний досвід з моделлю Commander, яку сьогодні прийнято згадувати лише тричі перехрестившись.
4. BMW X8 
У лінійці «баварських» іксів вирішили не обмежуватися однією лише сімкою. Нинішній рік принесе вітчизняним автомобілістам ще одну модель. Подробиць про Х8 вкрай мало, проте знімки машини вже є. Цілком очевидно, що німецькі дизайнери вирішили ще сильніше натиснути на важіль «спортивності». Виглядає новинка круто, хоча і не так практично, як Х7.
5. Nissan X-Trail 
У Сполучених Штатах Америки Nissan X-Trail вже з’явився. Тамтешні автомобілісти знають машину під назвою Nissan Rogue. А ось за океан японське творіння добереться не раніше другої половини 2021 року. Чи буде відрізнятися базова комплектація для країн Європи сказати складно, однак виключати таку ймовірність сьогодні не можна. Швидше за все машина отримає двигун скромніше.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!