Новини

До 2031 року половина нових машин в світі будуть китайськими

Share

Все в світі вдосконалюється і розвивається. Зараз вже нікого не дивують швидкісні надувні човни за технологією плавання, які раніше привели б людей, які бачили лише звичайні човни, в повний захват. Не припиняється і зростання світової автомобільної індустрії.

За аналітичними прогнозами експертів протягом семи років в світі стануть випускати мінімум на 25% більше автомобілів в рік. Відповідно, у всьому світі буде щорічно випускатися більше ста мільйонів машин. Причому швидше за все, більшість автомобілів буде вироблено в Китаї.

Співробітники всесвітньо відомої аналітичної компанії ретельно проаналізували ситуацію на світовому автомобільному ринку і зробили такі висновки. У 2031 році світові автовиробники будуть випускати близько 105 мільйонів автомобілів. А так як Китай лідирує за темпами зростання автомобільного ринку, то можна сміливо припустити, що як мінімум половина автомобілів буде проводитися саме в Китаї.

Але це не означає, що в інших країнах не буде абсолютно ніякого приросту, він буде, але не такий значний. Наприклад, певний приріст очікується в країнах Західної Європи. Протягом найближчих кількох років на європейському ринку очікується щорічний 4% приріст. Також аналітики припускають, що Японія і Південна Корея ухвалять рішення про те, що збирати машини за кордоном набагато вигідніше, тому їх обсяги виробництва істотно скоротяться.

Незважаючи на те, що приріст очікується в західноєвропейському ринку, обсяг виробництва там все ж скоротиться. На даний момент там збирають приблизно 70% машин, випущених на території Старого Світу, але незабаром цей показник знизиться на 20%. При цьому більшу частину автомобілів будуть виробляти Італія і Іспанія.

В якій країні в 2031 року будуть випускати надувні човни ротан поки невідомо. Зате тепер зрозуміло, що більшість автомобілів до цього часу будуть китайськими.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Лужна Софія

Кондитер в минулому (професія яка немає ніякого відношення до автомобілів). З 2015 року роблю вигляд, що щось розумію в машинах.

Опублікував
Лужна Софія
Tags: Китай

Останні записи

Tesla Model Y залишається найпопулярнішою моделлю американської марки

Tesla Cybertruck став одним із найбільш значних запусків в автомобільній індустрії США минулого року, не…

02.05.2024

Volkswagen знову оновив хетчбек ID.3 (фото)

Volkswagen оснастив ID.3 штучним інтелектом ChatGPT. Також електрокари отримали мультимедійну систему останнього покоління з дисплеєм…

02.05.2024

Найдешевший кросовер Nissan скоро оновиться (фото)

Компанія Nissan ввела у свою модельну лінійку кросовер Magnite у 2020-му році. Автомобіль виявився найдоступнішим…

02.05.2024

Компактний кросовер Renault Symbioz 2025 повністю розсекретили

Компанія Renault показала нового представника компактних кросоверів під назвою Symbioz. Ця модель завершує наступ на…

02.05.2024

Cadillac показав новий кросовер Optiq для китайського ринку (фото)

Cadillac представив молодіжний кросовер Optiq "на батарейках". Нова модель дебютувала на автосалоні в Пекіні, і…

02.05.2024

Названо найкращі седани компакт-класу, які коштують своїх грошей

В історії автомобілебудування був час, коли відносно недорогі та розкішні седани сипалися буквально з рогу…

02.05.2024