Позашляховик Jeep Wrangler перетворять на електромобіль

0
75

Американська компанія Jeep повідомила про свій намір незабаром представити повністю електричний варіант позашляховика Wrangler актуального покоління.

Нова електрична версія Jeep Wrangler повинна дебютувати в березні нинішнього року, але поки у вигляді концептуальної моделі. Прем’єра новинки відбудеться в рамках традиційного заходу Easter Jeep Safari , яке зазвичай проходить в пустелі Мохаве. Цей фестиваль почне свою роботу 27 березня. При цьому ще на початку лютого організатори даного заходу повідомляли про його можливе скасування через тривалу пандемії.

Технічні характеристики майбутнього електрокара Jeep Wrangler поки не називаються. Автовиробник лише опублікував кілька тизерів електромобіля. Так, судячи з тизерного зображення, позашляховик отримає блок акумуляторів, який буде розділений на три частини. Крім того, електрокар обзаведеться глухий гратами радіатора з підсвічуванням фірмових семи прорізів.

Ще один тизер автовиробника показує проект зарядної станції для майбутніх позашляховиків. Дана станція буде базуватися на сонячних батареях. Подібні зарядні станції будуть мати у своєму розпорядженні там, де знаходиться найбільше власників Jeep , але при цьому немає звичайних джерел електрики, наприклад, в тій же пустелі Мохаве.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!