Новини

Топ-5 авто які в Україні намагаються обходити стороною

Share

Практично на кожному автомобільному ринку по всій планеті існують свої лідери або аутсайдери. Якщо міркувати про другий випадок, то такі автомобілі можна взагалі не зустрічати на дорогах в різних куточках нашої планети. Практично на будь-якому ринку є такі моделі, про які більшість могла не чути і не бачити їх, так як річні продажі не перевищували 10-20 автомобілів на всю країну. На нашому є такі моделі, які мають або мали дуже малий попит і багато про них навіть і не знають.

Найчастіше це відноситься до китайських виробників, але і іноді зустрічаються модель від дуже відомих марок, які взагалі не сподобалися покупцям. У цій статті ми підібрали для вас шість автомобілів, які на нашому ринку нікому не потрібні і їх намагаються обходити стороною.

Jeep Renegade

І почнемо з американця, який дуже мало цікавить людей в Україні. Велика проблема полягає в ціні, яка вийшла аж надто великою. Плюс до цього всього у нього буде лише механічна коробка передач. Ще дорожче пропонують варіатор і знову передній привід.

Так само автомобіль багатьом не подобається зовні. Передня частина викликає досить спірні почуття. Круглі і великі передні ліхтарі з обрубаної передньою частиною. Бічна частина теж виглядає досить безглуздо через невелику передній частині і злегка незвичайних форм. Задня частина не приваблює велику частину з-за квадратних фар. Сам по собі автомобілю цього покоління проводиться з 2014 року і за фактом сильно то не змінився.

Chery Tiggo 5

Китайські виробники на нашому ринку в останні кілька років дуже сильно почали процвітати. Щороку до нас заводять досить багато моделей від різних китайських виробників, але не завжди вони стають популярними. Є звичайно і такі моделі, які щомісяця примудряються продавати біля 1000 своїх автомобілів, але таких марок одиниці.

Марка Chery в принципі ще на початку двохтисячних років дуже сильно зіпсувала собі репутацію і до цього дня не може завоювати довіру на нашому ринку. Якщо говорити саме про Tiggo 5, то з нею в принципі все дуже навіть зрозуміло. Автомобіль вже не схожий на новий і тим більше сучасний. Зараз всі його старші брати вже оновилися і виглядають максимально сучасно і привабливо. Старий і не актуальний дизайн, слабке оснащення і досить простенький інтер’єр салону. Так само у нього трохи завищена ціна.

Jeep Cherokee

Ще один американець, який не сподобався багатьом фанатом цієї марки. Зараз у нас продається п’яте покоління цієї моделі, яке з’явилася у нас в середині 2014 році. На той момент багатьом здавалося, що вони зробили щось понад природне і незвичайне, так як вони вирішили відмовити від первісного образу даного кросовера і піднесли його в іншому вигляді. Він став більше схожий на кросовер, а не на брутальний і солідний позашляховик, яким він був в третьому і четвертому поколінні.

Так само ситуацію досить сильно підкосило п’яте покоління, коли тільки з’явилася. Нова зовнішність викликала у всіх негативні емоції. Замість звичних круглих фар йому дісталися дуже вузькі і витягнуті передні ліхтарі, які розмістили досить високо і безглуздо. Вони звичайно в 2017 році зробили рестайлінг і оновили дизайн, який став трохи кращий і симпатичніший, але вже ніхто не хотів його брати, так як з’явилися інші конкуренти на нашому ринку.

Lifan X50

Почати можна з того, що кросовер, хоч і за габаритами і зовнішнім виглядом цього не скажеш. Так само він має досить симпатичний дизайн. Ну найголовніше, це ціна, яка приваблювала багатьох.

У нього так само досить велика конкуренція. Багато питанням було за якістю складання, яке залишає бажати кращого. Так само автомобіль через 1-2 роки починати іржавіти і робить це досить швидко. Крім цього було дуже багато випадків, коли люди купували новий автомобілю в салоні, а через 2-3 тижні у них заклинював замок водійських дверей і вона просто не відкривалася. Або не працювала ручка відкривання багажника, виходила з ладу аудіосистема і так далі.

Opel Grandland X

Ну і на останок вирішили поставити Opel Grandland X, який в минулому році ще з двома моделями повернувся на наш ринок. Нова модель кроссовера вийшла досить симпатичною і сучасною, але ось тільки занадто велика вартість і велика конкуренція на нашому ринку зробили свою справу.

Вони пропонують свій кросовер від 649 000 грн. За ці гроші вам доступний 1.6 літровий турбомотор на 150 коней, автоматична коробка передач і всього лише передній привід. Повного приводу на нашому ринку немає і навряд-чи буде.

Погодьтеся, що трохи дивна витівка купувати собі кросовер від 600 тис гривень на переднім приводі і слабкому моторі. Крім цього він не німець, а француз. Німецька компанія Opel належить концерну PSA. Тобто дану модель роблять на платформі французів. Загалом дуже заплутана ситуація з цим кросовером.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Лужна Софія

Кондитер в минулому (професія яка немає ніякого відношення до автомобілів). З 2015 року роблю вигляд, що щось розумію в машинах.

Опублікував
Лужна Софія

Останні записи

Новий Volkswagen Scirocco хочуть повернути до 2028 року

На початку 2024 року німецька автомобільна преса опублікувала чутки про плани керівництва Volkswagen повернути в…

06.05.2024

Hyundai відкладає запуск оновленої трирядної Creta

Hyundai відклала прем'єру оновленої Сreta із трьома рядами. Нещодавно на індійський ринок вийшла рестайлінгова Hyundai…

06.05.2024

Компанія Renault повністю розкрила оновлений кросовер Captur: подробиці про комплектації та вартість

У країнах Європи починається продаж оновленого Renault Captur 2024. Зокрема, в Іспанії його вже можна…

06.05.2024

Audi змінює курс: що чекає на шанувальників бренду

Гернот Делльнер, новий глава Audi , узяв на себе відповідальність за перезапуск марки і вже…

06.05.2024

Названо причини, чому не можна нехтувати правилами заправки автомобіля

Запитання правильної заправки автомобіля завжди актуальні, оскільки від цього залежать не тільки витрати на паливо,…

06.05.2024

Далеко поїдуть: Skoda представила нові версії Kodiaq та Superb

Skoda внесла значні оновлення до своєї модельної лінійки, представивши нові версії Kodiaq і Superb 2024…

06.05.2024