Ілон Маск анонсував прем’єру нового електрокара Tesla Roadster

0
661

Компанія Tesla покаже свій новий електричний суперкар Roadster в 2022 році. Про це в Twitter повідомив глава американської марки Ілон Маск.

За словами Ілона Маска, проектування нового Tesla Roadster завершиться вже в цьому році. Влітку 2021 року компанія має намір затвердити дизайн майбутнього електрокара. Глава Tesla також назвав деякі технічні характеристики майбутнього Roadster. Так, автомобіль буде пропонуватися з трьома електричними двигунами. Подібна силова установка вже з’явилася на оновлених моделях Model S і Model X.

Крім того, відповідаючи на запитання користувачів в Twitter, Ілон Маск заявив, що новий Tesla Roadster перетвориться в справжню ракету. Видання Electrek висловило думку, що новинку обладнають деякими технологіями, які застосовуються на SpaceX. Найімовірніше, вони будуть пропонуватися в якості опції. При цьому видання Insideevs.com передбачає, що розгін до першої «сотні» у Tesla Roadster буде займати менше двох секунд, а запас ходу електрокара становитиме максимальні 965 кілометрів.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!