У Мережі з’явилися зображення абсолютно нового логотипу Skoda

0
113

На інтернет-форумі Cochespias один з користувачів опублікував “революційний” логотип Skoda, який виглядає дуже модернове. Чеська компанія поки що офіційно не підтвердила зміну емблеми. Але такий оригінальний крок був насправді доречним. Нова ера електрифікованих авто – новий логотип.

На зображенні опублікованому в інтернеті представлено два логотипи Skoda: зліва – чинний, праворуч – новий. Вочевидь, що вони дуже помітно відрізняються один від одного. Новий логотип виконаний в дусі сучасного мінімалізму. Традиційна крилата стріла замінена на новий елемент дизайну. Сама концепція залишилася такою ж, хоча й зникла кругла окантовка лого.

Нагадаємо, що свій старий круглий логотип зі стрілою Skoda використовує з 1926 року. Емблема два рази перероблялася: з неї зникли напис “Skoda Auto” та з’явився 3D-ефект. Але в цілому зовнішній вигляд залишався незмінним.

logo-history-m48-logo-04.jpg
logo-history-m48-logo-05

Треба зазначити, що у 2019 році свій традиційний логотип змінила материнська компанія Шкоди – Volkswagen. Німецький автоконцерн відмовився від тривимірного зображення: лінії стали чіткішими та залишилися основні елементи. Оновлення логотипу Volkswagen присвятив до нової ери у своїй історії – ері електрокарів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!