Компанія Hyundai передасть проект Apple Car сестринському бренду KIA

0
50

За даними корейських ЗМІ, KIA очолить проект, а розробкою і виробництвом автомобіля може зайнятися її завод в американському штаті Джорджія. Є припущення, що Hyundai швидше зосередиться на зростанні і розвитку власного бренду, ніж на виробництві автомобілів Apple. Крім того, у Hyundai є побоювання, що Apple може захотіти взяти на себе відповідальність за проект і просто використовувати Hyundai в якості виробника свого автомобіля.

Один з інсайдерів галузі стверджує, що партнерство з Apple може зміцнити бренд KIA і що такий автомобіль добре впишеться в поточні інвестиції бренду в запуск безлічі електрифікованих моделей в найближчі роки.

Apple відмовилася від своїх планів по розробці автомобіля ще в 2016 році, але за інформацією, вперше опублікованої в кінці грудня, робота над проектом відновилася. Незабаром після того, як новини про автомобільний проект з’явилися в мережі, Hyundai підтвердила, що веде переговори з Apple про співпрацю в розробці безпілотних електромобілів.

Однак незабаром компанія відмовився від цих вимог, але не раніше, ніж її акції виросли на 24%. За попередньою інформацією, Apple хоче, щоб Hyundai / Kia побудували не тільки автомобіль, але і розробили батареї.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!