Під маркою Smart випустять міні кросовер

Спочатку новинка з'явиться на ринку Китаю.

0
109

Нагадаємо, що марка Smart була заснована в кінці 90-х для виробництва маленьких міських машин, але з того часу в модельному ряду компанії були і родстери, і більші п’ятидверні автомобілі, і навіть «позашляховий» Smart forfour crosstown . При цьому повноцінних кросоверів марка ніколи не випускала. Показаний в 2012 році концептуальний електричний паркетник під назвою Smart forstars так і не отримав серійної версії.

Близько трьох років тому керівництво бренду Smart оголосило про переведення всієї модельної лінійки на електротягу, а пізніше марка перейшла під крило спільного підприємства Daimler і китайського холдингу Geely . Завдяки цього випуску машин буде перенесений в Китаю, а сам бренд Smart зробить крок в більший сегмент B .

Тепер представники бренду Smart повідомили про роботу над новими електрокарами. Вони базуватимуться на модульному шасі концерну Geely . У компанії вже підтвердили, що однією з новинок буде кросовер. Крім цього, компанія Smart планує піднятися в преміум-сегмент, тому їй доведеться відмовитися від «іграшкового» іміджу своїх автомобілів. Найімовірніше, що пріоритетним ринком для першого серійного кросовера Smart стане Китай, а й до Європи ця новинка теж дістанеться.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!