Названо головні новинки Mercedes-Benz, які з’являться в 2021 році

0
210
Рендер нового Mercedes-Benz SL-Сlass, джерело: Колёса.ру

Компанія Mercedes-Benz в 2021 готує значне оновлення існуючих моделей і розширення гами машин з електричними установками, повідомляє Autozeitung.de.

Шпигунське фото нового Mercedes-Benz C-класу

Так, в кінці лютого 2021-го відбудеться презентація рестайлінгового Mercedes-Benz C-Class , а початок продажів таких седанів планується на літо – одночасно з Limousine і Kombi . Тепер в моторному лінійці C-Class з’явиться силовий агрегат, доповнений 48-вольтової батареєю, а на зміну 4,0-літровому движку V8 прийде установка з електричним турбокомпресором, здатна генерувати потужність понад 500 кінських сил. Також в лінійці збережеться 2,0-літровий 4-циліндровий турбодизель ОМ 654 потужністю 300 кінських сил.

Новий Mercedes-Benz S-Class

Навесні дебютує оновлений Mercedes-Benz S-Class, який також отримав гібридну модифікацію з дальністю ходу на електричній тязі до 100 кілометрів. Ближче до літа з’явиться особливо розкішна версія Maybach і Affalterbach S-Class – модернізований Mercedes-AMG S 63 e з гібридною технологією plug-in.

Mercedes-Benz CLS

Також на порядку денному рестайлінг Mercedes-Benz CLS – купе запозичить у E-Class оновлені силові установки, в тому числі і гібридні, які для авто стануть доступні вперше.

Рендер нового Mercedes-Benz SL-Сlass, джерело: Колёса.ру

У листопаді повинен з’явитися кабріолет Mercedes-Benz SL з м’яким дахом на електроприводі і 2-му варіантами двигунів: 3,0-літровим V6 потужністю 460 сил і 4,0-літровим битурбо-мотором V8 від AMG.

Майбутнє Mercedes-AMG One, який планували випустити на дороги ще в 2019, поки туманно.

Рендер нового Mercedes-Benz EQA, зображення: AutoExpress

Що стосується електрифікації модельного ряду, то в 2021-му з’являться нові Mercedes EQA, EQB, EQE і EQS.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!