В Україні змінилися правила отримання автомобільних номерів

0
2167

В Україні почали діяти нові правила отримання реєстраційних номерів на транспортні засоби. Крім того, огляд автомобілів при реєстрації, перереєстрації та знятті з обліку став простіше.

Отримати реєстраційні номери можна онлайн, залишивши заявку в електронному кабінеті водія або Єдиному державному порталі адміністративних послуг. За повідомленням служби по зв’язках з громадськістю Міністерства внутрішніх справ, такі нововведення запровадив сьогодні, 16 грудня, уряд України.

Також в повідомленні говориться про те, що новий порядок запобіжить відчуження транспортних засобів у їх господарів, оскільки інформацію можна знайти в Державному реєстрі боржників.

Раніше “Коментарі” писали про те, що парламент підтримав закон про запровадження адміністративного покарання за розсилку спаму. Тепер ті, хто займаються розсилкою непотрібних адресату електронних послань, рекламних листів і т. П., Доведеться мати у своєму бюджеті на оплату штрафів в розмірі від 1,7 тисячі до 3,4 тисячі гривень. Під дію закону потрапляють ті, хто здійснює масову розсилку реклами фізичним і юридичним особам, які не висловлювали бажання в її отриманні. Також будуть каратися особи, які не дають можливості відмовитися від розсилки спаму. У разі виникнення такої ситуації передбачено штраф від 3,4 до 8,5 тисяч гривень.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!